Vind en rejse til New Zealand

Gapyear.dk og Tourism New Zealand giver dig muligheden for at vinde en rejse for dig og en kammerat til New Zealand til en værdi af ca. 100.000 kr. Du kan vælge mellem to uger med sol, strand og delfiner eller sommer, fest og festivaler. Det eneste du skal gøre er at finde en ting, som du er villig til at bytte for denne rejse, optage og uploade en video af det, og få flest mulige mennesker til at stemme på netop din video. Konkurrencen er en del af Tourism New Zealand’s kampagne, Stories Beat Stuff, som i øjeblikket florerer på nettet, og sætter drømmene i gang for alle os rejselystne unge mennesker! Du kan læse mere om kampagnen og dine muligheder for at vinde rejsen til New Zealand ved at tjekke Summer Rhythm og Rhythm and Vines.

Vind en rejse til New Zealand

 

New Zealand er et fantastisk land, og jeg havde selv fornøjelsen af at tilbringe 5 uger i landet i 2007, i forbindelse med en 9 måneders lang jordomrejse. Jeg startede i Auckland og rejste helt op i toppen af Nordøen som tilbød de mest fantastiske strande, og den smukkeste natur. Derfra gik turen sydover, hvor jeg blandt andet stiftede bekendskab med den originale maori-kultur, besteg smukke sneklædte bjerge, bungee jumpede 134 meter og mødte en masse fantastiske mennesker. New Zealand har alt hvad hjertet kan begære, og naturen er enestående. Som altid kan jeg kun anbefale dig at komme afsted, men hvis du har svært ved at skrabe penge nok sammen til turen, har du her en mulighed for alligevel at opleve landet.

 

Nedenfor har jeg lavet et hurtigt forsøg på en video. (Jeg uploader måske en bedre en senere, når jeg får mere tid!:)  Hvis du vil have chancen for at vinde rejsen til New Zealand for dig og en du holder af, skal du bare gøre det samme. Send gerne en mail til os på admin@gapyear.dk, så jeg kan publicere din video på gapyear.dk, hvis du ønsker at få endnu større chancer for stemmer og for at vinde. Held og lykke!

Comments are closed.

line