Billigere Rejser i Asien og Australien

Det bliver billigere at rejse til og fra Australien og Asien. Lavprisselskabet Scoot vil til at flyve fra Singapore til Australien, og det betyder flybilletter, som er op til 40% billigere for alle rejsende. Hos Gapyear.dk hilser vi Scoot velkommen, da konkurrence altid gør det billigere og bedre for os rejsende. Qantas sidder ret tungt på markedet, og det ofte er svært at finde billigere billetter, men i 2012 bliver der for alvor lavet om på det.

Fx koster en flybilletter mellem Sydney og Singapore kun $179, hvilket cirka svarer til 1070 kr. De udfordrer dermed Jetstar, som siden 2010 har fløjet mere end 500.000 passagerer på samme rute. Selvom Singapore ikke er verdens mest befolkede land, er de alligevel det land, der sender 6. flest turister til Australien.

Konkurrencen om de billigste flybilletter spidser til

Nu bliver det billigere at rejse til bl.a. Thailand

Et andet lavprisselskab, AirAsia, lancerede allerede i april AirAsiaX, som flyver til og fra Australien og fx Kuala Lumpur i Malaysia, Phuket i Thailand, Bali i Indonesien og Ho Chi Minh City i Vietnam. Både Scoot’s og AirAsia’s intensivering på markedet menes at komme af den store success som Jetstar har haft de seneste år. JetStar er australske Qantas’ eget lavprisselskab, og siden de i 2010 gik i luften, har de solgt millioner af flybilletter til rejseglade mennesker verden over, og den succes har vækket interessen hos andre flyselskaber.

Scoot blev etableret i Singapore i november 2011, og er et datterselskab under flyselskabet Singapore Airlines. Fra 6. Juni 2012 vil Scoot begynde at flyve til Sydney og Guldkysten i Australien, Tianjin i Kina, Bangkok i Thailand og ikke mindst Singapore. Som følge af den øgede konkurrence forventes det derudover, at Jetstar vil presse dem endnu mere, ved at lave flere afgange og nye ruter.

Den øgede konkurrence giver backpackers og andre rejsende gode muligheder for at få set endnu mere af Asien og Oceanien til en endnu bedre pris.

Comments are closed.

line